Novinky od Dr. Hauschka

Oblíbená stálice, značka Dr. Hauschka nás i letos na jaře seznámila hned s několika novinkami. Kromě zbrusu nových pečujících produktů na pleť, tělo i vlasy přišly také menší změny na poli dekorativní kosmetiky.

Šampon pro citlivou pokožku hlavy

Podráždění, pocit napětí či svědění. Že vám to zní povědomě? Pak mrkněte na nový krémový šampon Rhassoul. Receptura s přírodními čisticími složkami, jako je marocký jíl (rhassoul), bylinný výtažky a jemné tenzidy, šetrně čistí vlasovou pokožku. Zmírňuje projevy podráždění, takže přináší citelný pocit úlevy, a dle testů je vhodný i pro atopiky. Jistě vás potěší i tím, že neobsahuje vonné látky či silikony a je vhodný pro barevné vlasy.

Svěží tělové mléko vhodné na léto

Sametově hebká konzistence, která se rychle vstřebává, spousta cenných olejů či výtažků a svěží citrusová vůně. Přesně to je tělové mléko Bergamot/Lemongrass. Jak je patrné už z jeho názvu, zaujme vás vůní kalábrijského bergamotu, který se smyslně mísí s tóny citronové trávy. Kromě toho obsahuje léty prověřený extrakty z léčivých rostlin, jako je trnka, kdoule nebo přeslička. Mléko má nejen tonizující a hydratační účinky, ale také pokožku zpružňuje, zklidňuje a podporuje její přirozenou rovnováhu. A co víc, je vhodné i pro vegany. 

Snímek obrazovky 2024-07-12 v 15.26.31

Nové sérum proti vráskám

Pokud cítíte, že vaše pleť volá po intenzivní protivráskové péči, pak by vaší pozornosti nemělo uniknout nové regenerační noční sérum Intensiv. Nejenže má naprosto úžasnou levandulovou vůni, ale kromě svých účinků vás zaujme i obzvlášť luxusní texturou, která je mimořádně pečující, a přesto lehoučká. Sérum má speciálně vyvinuté složení s olivovým extraktem a výtažky z kořene pampelišky či proskurníku, rychle se vstřebává a vytváří na pleti příjemný, pěstěný pocit. Pleť nejen zklidňuje a hydratuje, ale také ji znatelně posiluje a podporuje v ní samoobnovovací procesy. Díky jedinečnému extraktu z oliv se navíc postará o to, aby se vaše pleť ráno probouzela s novou dávkou energie a byla krásně svěží a rozzářená. 

Oční sérum pro suchou a zralou pleť

Když už jsem u toho protivráskového séra, byla by škoda nezmínit i tyto regenerační oční sérum Intensiv. To představuje skvělou volbu pro ženy 50+, jež mají převážně suchou pleť, která potřebuje dodat pružnost. Kombinuje oleje z mandlí a bílého máku, a sice spolu s výtažky z květů trnky či plody rakytníku. Právě díky tomuto složení jemně pečuje o citlivé oční okolí, posiluje i hydratuje pleť a zároveň zmírňuje pocity pnutí. Hutnější konzistence séra vás může trochu překvapit, ale určitě se jí nebojte. Jen sérum nanášejte v opravdu malém množství a před aplikací další péče nechte chvilku vstřebat.

Krém na suchou a citlivou pleť

Chcete-li své suché, unavené pleti navrátit svěží vzhled a zdravou jiskru, pak vyzkoušejte nový meruňkový krém. Obsažený meruňkový olej na pleť působí opravdu výživně, ale i přesto se krém dobře roztírá a vstřebává. Aktivní látky z avokádového oleje uzamykají v pleti vlhkost a bioaktivní fermenty zanechávají pleť rozzářenou. Ve složení však kromě meruňkového oleje nechybí ani dužina z meruňkových plodů – vyniká obsahem karotenoidů a stimuluje prokrvení pleti i obnovu buněk.

pli1695-blushlip-stick-01-apricot

Cesta směrem k udržitelnosti

Přeplněná kosmetická taštička přestává být trendy. Co se naopak stále víc „v módě“ je snaha o udržitelnost. A právě tímto směrem se vydává i Dr. Hauschka. Výrazně proto zúžili nabídku dekorativní kosmetiky – ubylo hned 30 produktů. Co naopak zůstalo, jsou best-sellery značky a přibývají produkty, které jsou více univerzální. Jako třeba transparentní sypký pudr pro celodenní fixaci make-upu. Zajímavou novinkou je pak tvářenka Lip to Cheek Balm, která je vskutku multifunkční a můžete ji používat na tváře, rty i víčka. K dostání je ve čtyřech různých odstínech.

Celou nabídku dekorativky Dr. Haushka si pak můžete prohlédnout jak tady na e-shopu, tak i přímo v naší kamenné prodejně v centru Brna. Pokud tápete s výběrem, obraťte se na nás, rádi vám poradíme.